
Соус із петрушки, часнику і яблук
Чудовий соус. Підкуповує прекрасним смарагдовим кольором. Гостренький на смак, дуже ароматний. Готувати його просто. Найбільш смачним соус виходить з найсвіжішої петрушки, зеленої-зеленої і дуже соковитої. Петрушка знищує запах часнику і робить аромат соусу ніжнішим. При відсутності кислого або кисло-солодкого яблука можна використовувати солодке, але тоді в соус доведеться додавати сік лимона. Соус поживний і корисний, містить масу вітамінів. Найкраще підійде до неяскравих страв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
70 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Часник
3 зубчики
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яблуко, яке має бути соковите і кисле, розрізати навпіл.
02
Зняти шкірку з яблука, вирізати насіння і порізати його на шматки.
03
Часник очистити від лушпиння, а у петрушки обібрати листя від стебел.
04
Покласти в чашку для блендера шматочки яблук і часник, а також влити соняшникову олію і воду.
05
Посолити за смаком інгредієнти і збити блендером до однорідного пюре.
06
Потім додати в чашку листя петрушки і ще раз збити. Якщо соус буде збиватися важко, то можна додати ще воду.
07
Соус можна подавати до різних страв і запікати під ним м'ясо, рибу та птицю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)