
Залетті (печиво)
Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
150 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
75 мл
Масло вершкове домашнє
50 г
Родзинки
100 г
Етапи приготування
01
Два види борошна змішати з розпушувачем.
02
Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.
03
Замісити тісто.
04
З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.
05
Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)