
Томатний суп із морепродуктів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш варених морепродуктів Crustitalia охолоджена 200г
250 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
3 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Сік Наш сік томатний 950мл
350 г.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
1 ч. л.
Трави прованські Carmencita 20г
1 ч. л.
Спеція Базилік сушений
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Промити суміш із морепродуктів під кип'яченою водою, перекласти їх в каструлю, залити 0,5 л. води. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.
02
Поки варяться морепродукти, очистити цибулю і часник, подрібнити. Обсмажити цибулю з часником на сковороді з невеликою кількістю олії.
03
Додати в каструлю обсмажену цибульно-часникову суміш. На тій же сковороді обсмажити також з невеликою кількістю олії подрібнені помідори і перець.
04
Додати суміш із перцю і помідорів в каструлю з супом.
05
Влити в каструлю томатний сік. Додати спеції. Після закипання варити 5 хвилин. Додати лимонний сік, за смаком додати сіль і перець.
06
Перед подачею збити яйця, влити в суп. Варити ще 5 хвилин під кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)