
Салат із оселедця і буряка з апельсиновою заправкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оселедець слабосолений
1 шт.
Буряк
2 шт.
Апельсини 1кг
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Салат Лолло Біонда зелений
200 г.
Коріандр Еко мелений 20г
1 пучок
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Видалити нутрощі з риби, очистити від шкіри і кісток, нарізати невеликими шматочками.
02
Відварити буряк, остудити, після очистити від шкірки. Нарізати буряк кружечками, змішати буряк з рослинною олією.
03
Вичавити із апельсина сік. Розігріти сковороду, налити апельсиновий сік, додати цукор, випарити сік до загущення. Остудити суміш зі сковороди, після змішати з рослинною олію.
04
При подачі викласти листя зеленого салату на тарілку, зверху нарізаний кружечками буряк, присипати коріандром, викласти зверху шматочки риби. Заправити салат апельсиновим соусом. Посипати кільцями цибулі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)