
Рахат-лукум
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
600 г.
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
150 г.
Есенція для обличчя Bioaqua з вітаміном С 30мл
4 краплі
Барвник харчовий Badia 35мл
1 пачка
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в каструлі з товстим дном сік половини лимона і половини апельсина, цедру, 500 г. цукрової пудри і 100 мл. води. Готувати на невеликому вогні до розчинення цукрової пудри.
02
Коли суміш закипить, зменшити вогонь і готувати, не мішаючи, близько 5 хвилин.
03
Крохмаль розвести в 100 мл. води. Окремо желатин розвести до повного розчинення в 100 мл. води (для цього поставити склянку в глибоку миску з гарячою водою).
04
Додати желатинову і крохмальну суміші в раніше приготовлений цукровий сироп. Туди ж додати сухий барвник і добре розмішати.
05
Варити на помірному вогні, поки суміш не стане глянцевою і не закипить. Додати м'ятну есенцію.
06
Форму застелити фольгою і добре змастити маслом. Викласти рівномірним шаром суміш.
07
Прибрати на ніч у холодильник. Вранці зняти фольгу, нарізати кубиками і обваляти в пудрі, яка залишилась.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)