
Гарбузові мафіни з фундуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
120 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Фундук
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
У мисці змішати сметану, рослинну олію і яйце. В окрему миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор і перемішати. По трохи додати сметанним суміш в борошняну, відразу ж перемішуючи.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на тертці. Горіхи подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Додати гарбуз і горіхи в тісто. Добре все перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у формочки. Поставити деко з формочками в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)