
Листкові палички з беконом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
250 г.
Орегано Auchan 20г
2 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Бекон охолоджений
80 г.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Готове дріжджове тісто розморозити і розкласти пластами. Бекон також розморозити і розкласти поверх тіста тонким шаром.
02
Зверху бекон посипати сухим орегано і чорним меленим перцем.
03
Тісто з беконом розрізати поперек на смужки шириною 1-1,5 см.
04
Кожну смужку скрутити в щільну спіраль і розкласти на деко, застелене папером для випічки.
05
Яйце розбити в невеликій мисці і збити виделкою. Перед випіканням кожну спіраль змастити збитим яйцем і поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку. Випікати 20 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)