
Запечений паштет із артишоків і пармезану
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Артишоки Santolino четвертинками в олії консервовані пастеризовані 290г
400 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
250 мл.
Спеція Часник сушений мелений
3 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
за смаком
Петрушка 70г
0,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°С.
02
Артишоки висушити на паперовому рушнику, після викласти в миску, розім'яти виделкою.
03
Додати в миску до артишоків майонез, тертий пармезан, часник, посолити і поперчити за смаком, скропити лимонним соком, перемішати.
04
Викласти паштет у форму для випікання, поставити форму в духовку на 15-20 хвилин. Запечений паштет подавати теплим, прикрасивши зверху посіченою петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)