
Горіховий крем-соус
Рецепти різних соусів дуже корисні і завжди потрібні під рукою. Бо зазвичай гарнір без соусу виходить занадто сухим. Щоб надати страві особливий смак і насиченість, мудрі господині і вигадують різні рецепти соусів. Горіховий крем- соус добре поєднується з м'ясом, наприклад, з кроликом. Адже в цьому соусі крім смачного горіха є ще ароматний часник (який має дуже багато плюсів: профілактика від застуди, і його навіть використовують як афродизіак). Тому ви можете подавати такий соус навіть під час романтичної вечері, щоб створити потрібну атмосферу. У будь-якому випадку такий соус на столі не буде зайвим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ядра волоських горіхів Bakalland 200г
100 г.
Часник
3 зуб.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння.
02
Волоські горіхи подрібнити в блендері.
03
З'єднати часник і побрiбненi горіхи, додати вершкове масло.
04
Розтирати в ступі декiлька хвилин, щоб вийшов крем-соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)