
М'ясний пиріг "Чайна троянда"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
2 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Гриби Шарм мариновані білі 200г
1 банка
МоркваThe Local Food відварна
3 шт.
Вершки Amrita кокосові органічні 22% 200мл
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лимон
1 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати тонкими смужками, скласти в глибоку миску. Вичавити в миску сік лимона, додати сіль, перець за смаком. Все ретельно перемішати і залишити маринуватися.
02
Цибулю і гриби дрібно нарізати.
03
Спасерувати цибулю на соняшниковій олії. Далі додати гриби, трохи обсмажити. Потім додати вершки. Все перемішати і трохи протушкувати.
04
Форму для випікання змастити соняшниковою олією. Укласти половину м'яса і посипати зверху тертим сиром (100 г.). Викласти зверху остиглі гриби з цибулею. Зверху грибів додати натерту на крупній терці моркву.
05
Зверху укласти по спіралі шматочки м'яса, яке залишилось.
06
Блюдо поставити в розігріту духовку. Запікати при 200°C 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, тому через 30 хвилин сік весь злити. І присипати місця з'єднань шматочків м'яса сиром (50 г.). Знову поставити в духовку. Дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Залишити у формі хвилин на 10 і перекласти на блюдо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)