
Пюре з зеленого горошку з пармезаном
Хочете здивувати своїх близьких сьогодні? Якщо, так тоді приготуйте їм на обід або на вечерю прекрасну яскраву цікаву і неймовірно смачну страву - це пюре з зеленого горошку з пармезаном. Така страва відмінно прикрасить будь-який сумний стіл. Адже, ви тільки подивіться на його яскравий життєствердний зелений колір. Такий колір кого завгодно розвеселить і підніме настрій. Колір якось по-літньому виглядає. Тому, коли на дворі сіра осінь або сумна холодна зима обов'язково варто приготувати таке чудове пюре. І не тільки чудове, смачне, але і неймовірно корисне. У горошку міститься каротин, вітаміни А, С, Н і групи В. Горошок також багатий корисними мінералами і найбільше в ньому кальцію, сірки, магнію, заліза, фосфору, калію.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
300 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
550 г.
Часник
1 зубчик.
Ласощі Camon Dental Vegetal смак м'яти та петрушки палички для собак 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Заморожений горошок покласти в каструлю і залити водою. Каструлю поставити на вогонь і додати до неї очищений зубчик часнику.
02
Горошок відварити до готовності і після чого відкинути на друшляк, щоб вся вода стекла.
03
Поки вода стікає, натерти сир на дрібній тертці.
04
Скласти горошок, сметану, сир і м'яту в чашку для блендера, посолити за смаком і ретельно перемішати до однорідного пюре.
05
Подавати пюре можна як гарнір до м'ясних або рибних страв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)