
Італійський салат з запеченим гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
1 кг
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл
Сіль Єгипет
5 г
Салат Грецький
100 г
Насіння гарбуза очищене
40 г
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
30 мл
Мед Літній Мед 750г
10 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
10 г
Сир Сиророб Фета 55%
40 г
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. М'якоть гарбуза нарізати кубиками. Духовку розігріти до 220 градусів.
02
Форму застелити фольгою, сформувати у фольги краЇ. Покласти у форму гарбуз і перемішати шматочки гарбуза разом зі столовою ложкою оливкової олії, додати сіль і перець. Запікати приблизно 35 хвилин.
03
Приготувати заправку. Для цього змішати оцет, мед, оливкову олію, сіль і перець. Фету розкришити руками. У мисці змішати салат, фету і насіння, збризнути заправкою. Потім додати гарбуз, обережно перемішати і подавати. За бажанням прикрасити кільцями цибулі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)