
Іскандер-кебаб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Помідор
4 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
100 мл.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Перець Каппа солодкий
5 шт.
Лаваш грузинський 350г
1 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
250 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Часник
4 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину залити водою і варити 1 годину. Після цього, м'ясо нарізати скибками, і на сковороді в соняшниковій олії обсмажити протягом 20 хвилин, посолити і поперчити.
02
Помідори натерти на тертці, викласти їх на сковороду і тушкувати 20 хвилин. Потім до помідорів додати раніше подрібнену цибулю і 2 зубчики часнику, тушкувати ще 10 хвилин.
03
Перець запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 180°C.
04
Шматочками нарізати лаваш. Видавити 2 зубчики часнику в йогурт і перемішати.
05
Викласти на тарілку м'ясо, лаваш, перець, полити йогуртом і соусом із помідорів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)