
Густий цибулевий суп із сирними булочками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
4 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
140 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
270 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
6 ст. л.
Лист лавровий
1 шт.
Морква
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
675 мл.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
600 мл.
Часник
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
500 г.
Етапи приготування
01
У каструлі розтопити 75 г. вершкового масла, дрібно нарізати цибулю з часником, висипати їх у каструлю з маслом, обсмажити на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин до м'якості. Всипати 40 г. борошна, тушкувати 1 хвилину, поступово влити бульйон постійно помішуючи, довести до кипіння. Влити 600 мл. молока, повторно довести до кипіння.
02
Посолити і поперчити за смаком суміш в каструлі, влити лимонний сік, додати лавровий лист. Накрити кришкою каструлю, тушкувати протягом 25 хвилин. Після чого видалити лавровий лист з каструлі.
03
Додати попередньо натерту моркву, варити 2-3 хвилини. Влити вершки, довести до кипіння. Зняти з вогню каструлю.
04
У мисці змішати пекарський порошок, борошно, дрібку солі, перемішати, втерти масло, маса повинна бути крихтою. Додати яйце, сир, влити молоко, замісити тісто.
05
Сформувати з тіста кульки, випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 220°C, випікати поки не піднімуться.
06
При подачі розлити суп в тарілки, в кожну покласти по булочці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)