
Смажена яловичина з броколі та імбиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка яловича охолоджена
500 г.
Часник
2 зубчики
Імбир
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Капуста Броколі
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
300 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати шматочками, викласти його в миску, додати подрібнений часник, влити соєвий соус, і натерти імбир. Залишити маринуватися.
02
Промити капусту під холодною водою, розділити на шматочки.
03
Розігріти сковороду на вогні, налити рослинну олію, викласти на сковороду капусту, обсмажити протягом 2 хвилин, додати воду, тушкувати, поки вода не випарується. Після чого, перекласти капусту на тарілку.
04
Долити в сковороду олію, викласти м'ясо. Збільшити вогонь, обсмажувати протягом 3 хвилин.
05
У мисці змішати бульйон і крохмаль. Залити цією сумішшю м'ясо і готувати, поки соус не загусне, приблизно 3 хвилини.
06
Додати до м'яса капусту, готувати ще 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)