
Добош - угорський торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
7 шт.
Борошно 7 1кг
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
450 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
80 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки з 90 г. цукра. В окремій мисці збити білки з 60 г. цукру в піну. Додати 1 ч. л. ванільного цукру і з'єднати з жовтками. Поступово, розмішуючи, всипати 150 г. просіяного борошна.
02
Розігріти духовку до 220°С. Влити 1/5 частину тіста в змащену соняшниковою олією форму і випікати 10 хвилин. Так само спекти ще 4 коржа.
03
Для крему шоколад розламати на шматочки і розтопити, помішуючи, на водяній бані. Дати трохи охолонути. Збити 180 г. злегка розм'якшеного вершкового масла зі 150 г. цукру, з'єднати з шоколадом і 1 ч. л. ванільного цукру.
04
Скласти спечені коржі один на один, промазуючи кожен корж кремом. Нанести крем, що залишився на верх і боки торта.
05
Для карамелі всипати 150 г. цукра у велику сковороду з товстим дном, залити 2-3 ст. л. води і повільно розплавити на маленькому вогні. Додати 20 г. масла, перемішати і готувати до отримання однорідної маси золотисто-коричневого кольору.
06
Швидко перелити карамель на застелене пергаментом деко, дати повністю застигнути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)