
Курячий стейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
3 шт.
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
1 ч. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відбити кулінарним молотком.
02
У миску всипати суміш італійських трав, паприку, мускатний горіх.
03
Подрібнити часник, додати його в приправи, посолити, поперчити, додати одну столову ложку рослинної олії, добре перемішати компоненти.
04
Отриманою сумішшю обмазати з двох сторін шматочки відбитого філе.
05
У сковороду налити дві ложки рослинної олії, розігріти її, обсмажити кожен стейк з двох сторін протягом однієї хвилини.
06
У форму для запікання викласти обсмажені стейки, накрити зверху фольгою.
07
Духову шафу розігріти до 180 градусів, поставити форму і готувати близько 10 хвилин. За цей час можна приготувати овочі для гарніру, нарізати зелень: петрушку, кріп, зелену цибулю.
08
Готові стейки викласти на блюдо, полити соком, який виділяють шматочки м'яса під час тушкування. Поруч зі стейками викласти овочі, зверху посипати зеленню. Приправи та овочі при приготуванні і подачі курячого стейка можна використовувати за своїм смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)