
Короп тушкований з виноградом та мигдалем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Мигдаль Snackifications смажений очищений 140г
2 ст. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
350 мл.
Родзинки
1 ст. л.
Спеція Паприка мелена
1/4 ч. л.
Виноград білий
350 г.
Спеція Гвоздика мелена
1/4 ч. л.
Сіль Єгипет
За смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
За смаком
Короп тушка
1 шт.
Спеція Горіх мускатний мелений
На кінчику ножа
Цибуля
2 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У коропа видалити голову, плавники і нутрощі, очистити від луски. Ретельно промити зсередини і зовні, обсушити.
02
Збризнути рибу лимонним соком. Натерти сіллю і перцем. Присипати паприкою і мускатним горіхом.
03
Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями. У сотейнику розігріти олію. Покласти цибулю і обсмажити, помішуючи, 5-6 хв. Влити вино і готувати ще 2 хв.
04
Родзинки промити теплою водою. Покласти рибу поверх цибулі, додати родзинки. Накрити кришкою.Тушкувати на слабкому вогні протягом 15 хв.
05
Мигдаль крупно нарізати. Виноград вимити, зняти з грона. Розрізати кожну ягоду навпіл.
06
Додати мигдаль і виноград до риби, приправити меленою гвоздикою. Тушкувати ще 5 хв. Перекласти рибу на блюдо і вийняти кістки. Для цього провести ножем уздовж хребта і відокремити м'якоть від хребтової і реберних кісток. Перевернути рибу на інший бік і повторити операцію. Розрізати коропа на порційні шматки. Розкласти по тарілках і рясно полити соусом. Подавати з рисом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)