
Боби з зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Шпинат пучок 100г
1 пучок
Рис пропарений
1 ст.
Олія кукурудзяна Кама нерафінована 500мл
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
80 г.
Часник
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Листя шпинату промити, порізати стебла, скропити водою. Цибулю порізати, трохи обсмажити на олії, додати в сковороду порізаний шпинат, ретельно обсмажити. Додати воду, довести до кипіння.
02
Почистити боби, покласти в каструлю з водою, варити до напівготовності, додати рис, сіль, перець і готувати до готовності.
03
Покласти в окрему каструлю листя шпинату, залити 0,25 ст. води, варити 5 хвилин.
04
За допомогою блендера подрібнити варене листя шпинату, додати в каструлю до інших інгредієнтів. Варити загальну суміш до загустіння.
05
Часник натерти, нарізати коріандр, підсмажити в олії, викласти зверху до готових бобів. Після скропити лимонним соком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)