
Апельсиновий пиріг з маком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мак харчовий
1,5 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4,5 ст. л.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
6,5 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
8,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1,5 ч. л.
Пудра цукрова Auchan 200г
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом.
02
Мак змішати з теплим молоком, залишити на 15 хвилин.
03
У мисці змішати цукор, яйця, борошно з розпушувачем, масло, цедру, влити молоко з маком, перемішати за допомогою міксера на невеликій швидкості. Збільшити швидкість до середньої, збивати ще 3 хвилини.
04
Тісто перекласти у форму, випікати протягом 50 хвилин. Залишити у формі на 5 хвилин, після вийняти пиріг з форми. Присипати зверху пиріг цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)