
Лазанья із лососем та шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
300 г.
Шпинат пучок 100г
250 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
150 г.
Макаронні вироби Auchan Лазанья 500г
10 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
900 мл.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
3 г.
Етапи приготування
01
Філе лосося нарізати тонкими пластинами. Твердий сир натерти на дрібній тертці. Шпинат промити.
02
Приготувати соус бешамель. Для цього в кастрюлі, на маленькому вогні, розтопити вершкове масло. Всипати борошно та перемішати, продовжуючи нагрівати масляно-борошняну суміш. Невеликими порціями влити 300 мл. холодного молока, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Перемішати соус до однорідності. Потрохи влити молоко, що залишилося та добре перемішати. Довести соус до кипіння, постійно помішуючи, та проварити 5 хвилин на слабкому вогні. Приправити «Бешамель» сіллю, перцем та мускатним горіхом, за смаком. Покласти шматочок вершкового масла (30 г.), перемішати та накрити кастрюлю кришкою.
03
В жароміцну нероз'ємну форму викласти кілька листів лазаньї. Зверху на них філе лосося, соус та твердий сир; потім знову листи, шпинат, соус та твердий сир. Викласти так кілька шарів. Верхній шар залити соусом, що залишився та посипати сиром. Запікати у розігрітій до 180°С духовці до золотистого кольору, 40 хвилин. Лазанью трохи охолодити, розділити на порції та подати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)