
Голубці з перловкою і морським коктейлем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа перлова
300 г.
Капуста білокачанна
1 шт.
Креветки очищені варено-морожені 31/50
100 г.
Мідії пікантні
100 г.
Помідори рожеві фасовка
100 г.
Часник
4 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Базилік зелений, шт
20 г.
Петрушка 70г
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту промити, очистити від старого листя, розібрати на окремі листочки. Відварити перлову крупу.
02
Змішати в мисці перлову крупу, нарізані креветки і мідії, подрібнені помідори і часник, нарізану петрушку і базилік, заправити все оливковою олією, перемішати. Додати за смаком сіль та перець.
03
Ошпарити листя капусти в окропі, після викласти на стіл, викласти начинку на кожен лист капусти, загорнути.
04
Викласти в пароварку, готувати протягом 10 хвилин. Подавати можна як гарячими, так і холодними.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)