
Салат із запеченою сьомгою та овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
300 г.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
250 г.
Огірки солені
150 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
4 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
4 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Часник
3 зубчики
Кунжут
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Сьомгу розморозити і покласти у форму для випікання.
02
За смаком посолити і поперчити і поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати протягом 15-20 хвилин.
03
Потім філе остудити і розібрати на невеликі шматочки.
04
Помідори порізати на 4 частини. Огірок нарізати невеликими шматочками.
05
Зробити заправку. Змішати рослинну олію, соєвий соус, лимонний сік і кунжут.
06
Часник очистити від лушпиння і продавити через прес. Потім додати його в заправку. Також посолити і поперчити трохи і все добре перемішати.
07
Листя салату порвати руками на невеликі шматки.
08
У мисці змішати листя салату, рибу, помідори і огірки, все добре перемішати. Потім додати в салат заправку і ще раз перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)