
Перці з начинкою по-італійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Сіль Єгипет
2-3 дрібні дрібки
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
70 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50-70 г.
Каперси Iberica 250г
1-2 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°С. Форму з антипригарним покриттям змастити оливковою олією.
02
Кожну перчину розрізати на дві половинки, помити і видалити насіння.
03
Білий хліб порізати шматочками середнього розміру, скласти в миску і залити невеликою кількістю холодної води. Хліб віджати.
04
Помідори бланшувати 2 хвилини в киплячій воді, дістати шумівкою і очистити від шкірки, нарізати кубиками. Сир натерти. Листя базиліка подрібнити ножем.
05
У чашці з'єднати хліб, помідори, сир, базилік, додати каперси - за смаком. Вбити яйце, влити трохи оливкової олії. Перемішати масу. Половинки перцю начинити, викладаючи масу без гірки. Посолити і скропити оливковою олією кожен перець.
06
Викласти у форму, запікати в духовці 30-40 хвилин. Поки верх начинки не підрум'яниться. Такі перці смачні як гарячими, так і холодними.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)