
Рисовий суп із мідіями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мідії пікантні
500 г.
Рис пропарений
1/3 ст.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Помідор
2 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Бад’ян Еко 6г
1/2 ч. л.
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1/2 ст.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаом
Етапи приготування
01
Нарізати овочі: цибулю дрібними кубиками, моркву - натерти, помідори порізати кубиками.
02
У сотейнику на вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості. Додати моркву і помідори. Додати рис і обсмажити ще хвилину.
03
Всипати бадьян, перемішати і залити водою або бульйоном (овочевим).
04
В іншій каструльці - мідії залити водою (зовсім небагато - 1/2 склянки), додати у воду лимонний сік, накрити кришкою і дати закипіти. Варити 2-3 хвилини, поки мідії не розкриються.
05
Акуратно злити сік з мідії в каструлю, де вони варилися. Стулки відірвати і викинути (або залишити для прикраси).
06
Коли рис буде готовий, перелити сік мідії до рису з овочами, а також додати самі мідії. Варити ще 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)