
Таратор
Рецепт цього супу хоч і трохи незвичний для нас, але досить популярний в Болгарії та Македонії. Особливо в жарку погоду. Адже суп подається на стіл повністю охолодженим. Добре болгари придумали, що навіть у жарку пору року можна поїсти першу страву і при цьому отримати задоволення. Адже після тарілки гарячого стає нестерпно душно. А тут і поїв, і остудився, і вітамінами збагатився. Адже в супі дуже багато овочів, горіхи, які звичайно ж не просто не завадять вам, а просто обов'язкові у вашому раціоні. За бажанням перед подачею можна додати сметани для більш насиченого смаку. З скоринкою хліба - це просто фантастика.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки солені
300 г.
Волоський горіх
50 г.
Кріп 70г
20 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Часник
3 зубчика
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
1 стакан
Етапи приготування
01
Очищені від шкірки огірки порізати дуже дрібними кубиками.
02
Кріп дрібно нарізати.
03
Подрібнити волоські горіхи за допомогою блендера.
04
У ємність для супу покласти огірки, горіхи, кріп, посолити, поперчити. Додати соняшникову олію і дрібно порізаний часник.
05
Все ретельно перемішати.
06
Додати йогурт, перемішати. Також додати 1 склянку питної води до бажаної густоти супу.
07
Поставити таратор в холодильник на 30-60 хвилин для повного охолодження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)