
Шоколадно-мигдалевий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
200 г
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
100 г
Мигдаль
100 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
100 г
Сіль Єгипет
дрібка
Масло вершкове домашнє
50 г + ще трохи для змащення форми
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Мигдаль (75 г.) змолоти блендером або кавомолкою в борошно. Решту цілих горішків відкласти для оздоблення.
02
Половину плитки шоколаду розламати на шматочки і розтопити на водяній бані, остудити.
03
Духовку розігріти до 180°C.
04
У мисці з'єднати яйця, цукрову пудру (125 г.), ванільний цукор і сіль і все добре збити.
05
Влити остиглий розтоплений шоколад і продовжити збивання.
06
Невеликими порціями ввести просіяний крохмаль і мигдалеве борошно, акуратно перемішати тісто і наповнити ним змащену вершковим маслом форму. Випікати пиріг у розігрітій духовці близько 45 хвилин. Остудити на решітці.
07
Для глазурі розтопити решту шоколаду і вершкове масло, ввести решту цукрової пудри, влити трохи води і прогріти все на невеликому вогні, помішуючи, довівши однорідного стану.
08
Отриманою глазур'ю змастити пиріг зверху і з боків. Посипати какао, пропустивши його через сито.
09
У каструльці довести трохи води до кипіння і на 1 хвилину занурити в неї мигдаль. Потім вийняти його шумівкою і викласти на пласку тарілку. Очистити мигдаль від оболонки, натискаючи на ядро пальцями. Після покласти мигдаль в холодну воду, промити, викласти на деко і підсушити в духовці при 60°C приблизно 5 хвилин. Очищеним мигдалем прикрасити пиріг при подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)