
Гарбузове суфле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
120 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Борошно 7 1кг
30 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
5 г.
Молоко 2,5% 900г
120 мл.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°С. Гарбуз почистити від зернят, порізати середніми шматочками, загорнути у фольгу та запікати до м'якості. Злегка охолодити та перетворити на пюре. Відокремити білки від жовтків.
02
Розтопити на сковороді вершкове масло, всипати просіяне борошно. Прогріти, помішуючи та зняти з вогню. Не припиняючи помішувати, влити тепле молоко. Додати жовтки, кожного разу помішуючи. Додати гарбузове пюре, злегка охолодити.
03
Збити білки у стійку піну, засипати цукор та крохмаль. Збивати, поки суміш не стане щільною та блискучою. Додати гарбузову суміш, перемішуючи легкими рухами знизу вгору, щоб білки не осіли. Розігріти духовку до 180°С. Форми для суфле змастити вершковим маслом та злегка присипати цукром. Викласти суфле, поставити в духовку та готувати 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)