
Пряний рис із фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Metro Chef Басматі 3кг
250 г.
Фісташки Auchan сушені несолоні 150г
100 г.
Курага Узбекська
100 г.
М'ята 50г
1 пучок
Апельсин
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Кардамон Еко 6г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
1 склянка
Етапи приготування
01
Рис промити і обсушити. У глибоку сковороду налити 1 ст. л. масла і обсмажити рис протягом 3-х хвилин, безперервно помішуючи.
02
Влити 1 склянку води (кімнатної температури), додати кардамон, чорний перець і сіль за смаком, перемішати і дати закипіти.
03
Варити рис під кришкою протягом 20 хвилин майже до повного випаровування води.
04
Фісташки очистити від шкаралупи і обсмажити в розігрітій до 180°С духовці 7 хвилин. Остудити і крупно порубати.
05
На дрібній тертці зняти цедру апельсина, видавати сік.
06
У гарячий рис додати порізану курагу, цедру апельсина і його сік, корицю, фісташки - перемішати і дати настоятися хвилин 10.
07
Порубати м'яту, гарненько перемішати разом з рисом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)