Панцанелла з червоними перцями - Image

Панцанелла з червоними перцями

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Панцанелла - це італійський овочевий салат. Виник він вперше в одному з регіонів Італії, в Тоскані, розташованій в центрі Італії. Такий салат в Тоскані дуже популярний в літній час. До речі, салат панцанелла має брата. Салат "Цезар" готується схожим способом, що і панцанелла. Тільки салат "Цезар" має дуже багато варіацій. Але основним компонентом салату "Цезар" є сухарики, натерті часником. На відміну від "Цезаря" в який часто додають курку, панцанелла вважається виключно овочевим салатом. Такий легкий овочевий салат можна готувати в якості самостійної страви на вечерю, від нього ви точно не погладшаєте. А якщо ви не на дієті, то до такого салату відмінно буде додати якусь м'ясну страву.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г

3 шт.

Цибуля червона

1 шт.

Часник

4 шт.

Помідор

4 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

8 ст. л.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Багет французький, шт

1 шт.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C. Багет нарізати тонкими шматочками покласти на деко. Випікати протягом 5 хвилин. Дати охолонути. Після, натерти часником. Розламати хліб на невеликі шматочки. Полити оливковою олією багет, відправити в духовку на 7-10 хвилин. Після, остудити.

02

Перці очистити від насіння, нарізати середніми шматочками.

03

Сковороду поставити на вогонь, влити оливкову олію, що залишилася, розігріти. Подрібнити цибулю з часником, висипати на сковороду. Обсмажувати протягом 2 хвилин, після, додати нарізані помідори та перці, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Перекласти суміш у миску, остудити, додати крутони з багету з часником.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв