
Домашній сир із зеленню і кмином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 л.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,3 ч. л.
Часник
1 шт.
Спеція Кумін мелений
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлі змішати молоко і кефір, поставити на вогонь. Не доводити до кипіння, влити тонкою цівкою, збиті яйця з сіллю. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні, до моменту відділення сироватки.
02
Зняти з вогню каструлю, остудити протягом 1-2 хвилин, додати рубану зелень і червоний перець, видавити часник.
03
Вилити масу з каструлі в друшляк з марлею в два шари. Придавити масу ложкою.
04
Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Розкрутити марлю, отриману грудку викласти на блюдце, поставити зверху щось важке. Поставити в холодильник на кілька годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)