
Соус із журавлини
Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати чудовий журавлинний соус. Такий соус чудово підійде до запеченого м'яса і до м'яса будь-якої птиці - це може бути качка, гусак, курка, індичка, перепела. Дивно, але саме журавлинний соус здатний додати нерозкриті ноти стравам з птиці. Цікавим залишається той факт, що на День Подяки американці з'їдають п'яту частину всієї журавлини, яку вживають за рік. Адже, це й не дивно, так як індичку подають виключно і завжди з журавлинним соусом. Такий соус неймовірно швидко і дуже легко готувати. А в підсумку ви отримаєте смачну ароматну і прекрасну підливу до м'яса, мало того ще й дуже корисну. Тому що журавлина містить дуже багато корисних речовин, мікроелементів і вітамінів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Журавлина свіжа 200г
350 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Апельсин
1 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
70 мл.
Етапи приготування
01
Апельсин розрізати навпіл і вичавити з нього сік.
02
У каструлю висипати журавлину, цукор, влити апельсиновий сік, коньяк і 70 мл. води.
03
Каструлю поставити на повільний вогонь на 15 хвилин.
04
Можна додати трохи лимонного соку, якщо смак соусу буде солодкуватий.
05
Відварити ще трохи часу і зняти з вогню, дати охолонути. Коли соус охолоне, прибрати в холодильник.
06
Подавати такий соус найкраще до запеченого м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)