
Швидкий овочевий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
2 шт.
Стебло селери
2 шт.
Часник
2 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г.
Квасоля Bonduelle біла консервована 400г
400 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,7 л.
Макарони Pantanella Filini 500г
85 г.
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
100 г.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Соус Cirio Песто 190г
1 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Етапи приготування
01
Нарізати помідори на середні шматочки. Квасолю викласти з банки, промити. Часник подрібнити, селеру і порей дрібно нарізати.
02
Нагріти в каструлі з товстим дном олію, висипати в неї цибулю, селеру і часник. Готувати на невеликому вогні протягом 6-8 хвилин, до м'якості овочів.
03
Додати в каструлю помідори, квасолю, влити нагрітий бульйон, додати макарони, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.
04
Додати в каструлю горошок, соус песто, варити протягом 3 хвилин до м'якості овочів і макаронів.
05
Посолити і поперчити за смаком, при подачі посипати зверху тертим пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)