
Естонські булочки з корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
15 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Спеція Кориця мелена
10 г.
Етапи приготування
01
Молоко підігріти і розчинити в ньому дріжджі. Залишити на 10 хвилин. Вершкове масло (30 г) розтопити на водяній бані, а потім збити з жовтком. Додати просіяне борошно, дріжджі з молоком і замісити тісто.
02
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою або рушником і залишити на 1-2 години в теплому місці. Вершкове масло (50 г) змішати з цукром і корицею до однорідної маси. Тісто дістати і розкачати завтовшки 0,7 см.
03
Пласт тіста намастити начинкою. Скрутити тісто в рулет. Рулет розрізати навпіл уздовж, не розрізаючи краї. Переплести рулет і скріпити краї, щоб вийшло замкнене коло. Зверху булочки змастити сумішшю цукру, масла і кориці.
04
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки і випікати близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)