
Ягня з м'ятним песто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ягнятина Meat Time вирізка
600 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
70 мл.
Сіль морська Carmencita крупна 80г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Волоський горіх
2 ст. л.
М'ята свіжа пучок 50г
1 пучок
Петрушка 70г
1 пучок
Часник
1 шт.
Сир Фета Світ Сир 45%
30 г.
Базилік зелений, шт
за смаком
Етапи приготування
01
Підсушити на сковороді волоські горіхи протягом декількох хвилин. Перекласти в чашу блендера, додати до горіхів подрібнену м'яту, петрушку, сіль, сир, часник, влити 60 мл. оливкової олії. Перемішати до однорідної маси.
02
Філе натерти сіллю і перцем, обмазати оливковою олією. Покласти м'ясо на розігріте деко, поставити в духовку на 20-30 хвилин.
03
За 4-5 хвилин до готовності, витягнути м'ясо, обмазати соусом песто з блендера, поставити в духовку до кінця приготування. Після духовки остудити м'ясо протягом 5 хвилин. Потім можна нарізати шматочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)