
"Цвєтаєвський яблучний пиріг"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г
Сметана ХМЗ 20%
300 г
Борошно 7 1кг
200-360 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч.л.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3-4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити і злегка охолодити.
02
До миски влити вершкове масло і 100 г. сметани, перемішати масу до однорідності.
03
Поступово ввести до маси борошно (2 ст.л. залишити для заливки), просіяну з розпушувачем. Замісити некруте тісто, розподілити його по дну форми (діаметром близько 18x25 см.), сформувати по периметру бортик з тіста.
04
Яблука почистити, видалити серцевинки і нарізати яблука тонкими скибочками.
05
Для заливки з'єднати решту (200 г.) сметани, цукор, ванільний цукор, все ретельно перемішати. Згодом влити до цієї суміші злегка збите яйце. Ще раз все перемішати до однорідності. Поступово ввести 2 ст.л. борошна, перемішуючи, щоб униктути утворення грудочок.
06
На основу з тіста викласти перший шар яблук, по ньому рівномірно розподілити сметанну заливку, накрити другим шаром яблук і знову нанести заливку.
07
Випікати пиріг у розігрітій до 180°C духовці приблизно 50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)