
Сирний соус із кмином
Домашній сирний соус із кмином – універсальна страва, яка відмінно підійде до будь-якого м'яса, риби або запечених овочів. До того ж, запропонований соус внесе частку різноманітності в Ваше звичне меню. Особливу смакову нотку додає пряність кмин. Експериментуйте з сортами сиру для соусу. За консистенцією він може бути як твердий, так і м'який. Важливо, щоб сир піддавався плавленню і не згортався під дією високої температури. Замість яловичого бульйону можна використовувати молоко. Порада: якщо соус вийшов не досить густий, додайте трохи борошна.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
500 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Спеція Кумін мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У невеликій каструлі розтопити масло.
02
Спасерувати борошно на олії кілька хвилин. Потім розбавити бульйоном.
03
Сир натерти на дрібній тертці.
04
Після цього додати в каструлю сир, трохи кмину і за смаком солі. Кип'ятити кілька хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)