
Суп із баранини з горохом, фрикадельками і томатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
600 г.
Рис пропарений
100 г.
Горох колотий
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Морква
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
1 пучок
Етапи приготування
01
Горох замочити у воді на ніч. М'ясо відділити від кісток. Зварити бульйон з кісток.
02
Процідити бульйон. Довести до кипіння, всипати горох, варити до готовності гороху, додати за смаком сіль.
03
Відварити рис до напівготовності.
04
М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати до м'яса рис, сіль і перець, яйце, перемішати всі інгредієнти, зробити фрикадельки. Додати до супу.
05
Цибулю нашаткувати, обсмажити на розігрітій сковороді з додаванням бульйону. Додати цибулю в суп. Варити 3 хвилини.
06
Моркву натерти на тертці, додати в суп, варити протягом 5 хвилин.
07
З помідорів зняти шкірку, додати в суп, варити 10 хвилин. Готовий суп при подачі прикрасити подрібненою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)