
Сочники
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
20 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Борошно 7 1кг
210 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Етапи приготування
01
Приготувати начинку: змішати сир, цукор, 30 г. борошна, сметану і половину жовтка (другу половину залишити для змащення, відразу змішавши з водою, щоб жовток не засох). Залишити начинку на півгодини.
02
Тим часом зробити тісто. Покласти в миску розм'якшене масло, цукрову пудру, яйце, сіль і розпушувач, збити міксером на високій швидкості до отримання гладкої пишної маси.
03
Всипати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розділити тісто на 6 частин. Кожну частину скачати в недовгу ковбаску і розкачати на присипаному борошном столі в овал. Ставити начинку на одну половину овалу і накривати іншою половиною так, щоб начинку було видно. Перекласти сочники на деко, застелене папером для випічки.
04
Змішати другу половину жовтка зі столовою ложкою теплої води і пензликом змастити сочники, тісто і начинку.
05
Випікати 25 хвилин в духовці при температурі 200°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)