
Печена брюссельська капуста з часником
Із брюссельської капусти можна приготувати дуже багато смачних і неймовірно корисних страв. Наприклад, печену брюссельську капусту з часником. Після запікання в духовці капуста змінить свій колір з яскраво-зеленого на буро-зелений і, звичайно, підрум'яниться, стане злегка хрусткою зовні, але ніжною, соковитою і м'якою всередині. Часничок додасть страві легку гостроту і аромат. При бажанні можна посипати капусту натертим пармезаном і відправити в духовку ще на 5 хвилин. В результаті приготування у Вас вийде відмінний овочевий гарнір. Просто, низькокалорійно і дуже корисно!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Брюссельська швидкозаморожена Хорека Групп
500 г.
Часник
3 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Капусту викласти у вогнетривку форму, додати дрібно нарізаний часник, змішати.
03
Скропити оливковою олією і лимонним соком, додати сіль і перець за смаком.
04
Випікати 20 хвилин, дістати з духовки, перемішати, випікати ще 10 хвилин. Дістати з духовки, посолити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)