
Пахлава "1000 і 1 ніч"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Волоський горіх
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
270 г.
Вода негазована Аквуля 2л
130 мл.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 мл.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У невелику посудину налити 130 мл. води і розчинити 1 склянку цукру. Довести сироп до кипіння і додати лимонний сік. Кип'ятити п'ять хвилин.
02
Узяти листкове тісто і розділити на дві половини. Сформувати два прямокутники і покласти один у спеціальну форму для випічки. Форму слід змастити вершковим маслом.
03
Горіхи дрібно посікти і посипати разом із цукром і корицею тісто. Потім покласти зверху другий пласт і акуратно притиснути його. Пахлаву змастити вершковим маслом і накреслити ножем ромби.
04
Розігріти духовку до 180°C і випікати пахлаву 20 хвилин, а потім ще 15 хвилин вже при температурі 200°С. Готову пахлаву полити сиропом і розрізати ромбами по намічених лініях.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)