
Макарони по-флотськи
Здавалося б, звичайна страва, приготуванням якої можна зайнятися в будь-яку хвилину. Невибагливі компоненти, які сміливо можна споживати, як на обід, так і на ранню вечерю. Звичайно ж, головний секрет страви – це хороший фарш, крім того, що він повинен бути смачним, він ще й має бути свіжим. Ви тільки уявіть це дивовижне поєднання макаронних виробів та м'яса, приправлених різноманітними спеціями у вигляді духмяного перчику та колоритної цибулі - ви не зможете встояти від такої смакоти. Крім того, страва є достатньо ситною і ви запросто можете втамувати голод та отримати максимальну насолоду від її споживання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
200 г.
Фарш свинячий
400 г.
Цибуля
2 шт.
Сіль Єгипет
щіпка
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.
02
М'ясо промолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити і обсмажити, помішуючи до готовності.
03
Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.
04
М'ясо змішати з цибулею і ще раз пропустити через м'ясорубку.
05
Фарш змішати з макаронами і ще раз добре розігріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)