
Риба з овочами по-прованськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
30 мл.
Часник
10 г.
Маслини Oscar без кісточки 300г
30 г.
Петрушка 70г
15 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Філе риби запечене під сиром
360 г.
Спаржа зелена 250г
360 г.
Помідори рожеві фасовка
160 г.
Цибуля
80 г.
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Маслини дрібно нарізати (за необхідністю видалити кісточки). Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати оливкову олію, біле вино, часник, маслини, петрушку, гірчицю, сіль і перець.
02
Духовку розігріти до 220°C градусів. З фольги вирізати 2 квадрата розміром приблизно 30 х 30 см. Помідори помити і нарізати скибочками. Спаржу помити і видалити хвостики. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
03
На фольгу укласти помідори і спаржу, потім по шматочку риби і трохи заправки. Зверху укласти кільця цибулі. Закрити фольгу конвертиком, укласти на деко і поставити в духовку. Запікати близько 15-20 хвилин. Подавати можна як у фользі, так і діставши з неї.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)