
Кускус із куркою
Нагадаємо, хто забув, і розповімо тим, хто не знав, що таке кускус. Це страва, яку роблять із крупи, вона ж, у свою чергу, має аналогічну назву. Це крупа магрібського або берберського походження. Найчастіше її подають з м'ясом та овочами. Тому наш рецепт також містить куряче м'ясо. Воно не важке для шлунку, тому його можна вживати і на вечерю, а також воно має й корисні властивості. Крім того, у страві достатня кількість овочів, які роблять її соковитою і не такою сухою. Тому до страви можна навіть не робити салат. А якщо ви ще поллєте її лимоном, то вона отримає незвичайний смак, який неможливо швидко забути і з чимось сплутати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стегна курячі охолоджені
6 шт.
Цибуля
1 шт.
Перець зелений фасований
4 шт.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Кускус Fine Life 800г
350 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Етапи приготування
01
У глибокій каструлі обсмажити на оливковій олії курячі стегна до золотистої скоринки.
02
Вийняти курку з каструлі. Потім обсмажити дрібно порізану цибулю, те ж саме зробити з подрібненим болгарським перцем.
03
Обшпарити помідори, зняти шкірку і дрібно нарізати м'якоть. Додати в каструлю і теж обсмажити.
04
Кинути назад курку і трохи потушкувати все разом.
05
Додати кускус та перемішати. Закрити кришкою і залишити на 10 хвилин.
06
Готову страву приправити лимоном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)