
Різдвяне печиво по-шведськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Кардамон Еко 6г
2 ч. л.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Яйца перепелині Чарівний Птах елітні 30шт
1 шт.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Посипка кондитерська Украса Цукор кольоровий 3шт
100 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно змішати борошно з кардамоном і сіллю. Збити масло з цукром до однорідної маси. Додати в суміш яйце, ваніль, лимонну цедру і все ретельно перемішати міксером.
02
Далі готувати тісто. Обидві суміші змішати. Розділити тісто на дві рівні частини і скачати з них "ковбаски".
03
Тісто повинне охолонути, тому його потрібно поставити в холодильник на 2 години. Охолоджене тісто обкатати в кольоровому цукрі і нарізати з нього печиво.
04
Випікати в духовці на пергаментному папері при температурі 160ᵒC приблизно 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)