
Броколі з кабачками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
2 шт.
Броколі
0,5 кг.
Кефір Зарог 2,5% 870г
150 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Кріп та петрушка пучок 100г
за смаком
Петрушка Marka Promo пучок 70г
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Зелень вимити, дрібно нарізати.
02
Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сухій сковороді.
03
Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.
04
Броколі бланширувати в киплячій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.
05
Укласти зверху в форму на кабачки і посипати зеленню.
06
Сир натерти на крупній терці. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.
07
Отриманою масою залити вміст форми.
08
Запікати при 180°C 20-25 хвилин.
09
Подавати до столу гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)