
Яблучне печиво із вівсяних пластівців
Пироги з начинкою з яблук готувала, напевно, кожна господиня, а спробуйте приготувати яблучне печиво, причому печиво вівсяне. Треба зауважити, що вівсяне печиво всі люблять за ні на що не схожий, особливий смак, а з яблучним інгредієнтом до цього смаку додадуться нові смакові нотки. Запропоноване печиво без використання борошна та яєць. Основні інгредієнти - вівсяні пластівці і яблучне пюре з додаванням меду, оливкового масла, фундука та родзинок. Смачно і дуже корисно! Інгредієнти корисні всі, як на підбір. Якщо Ви - прихильник здорового харчування, цей рецепт для Вас. Дуже простий рецепт дозволить навіть господаркам, які не мають досвіду у випічці, приготувати це оригінальне печиво.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пюре Gerber яблучне 80г
200 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
1 пакетик
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 мл.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Пластівці вівсяні
400 г.
Фундук
50 г.
Родзинки
50 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 160°С. Горіхи подрібнити.
02
З'єднати пюре, ваніль, корицю, масло і мед. Додати пластівці, горіхи і родзинки.
03
Вимішати суміш руками, всі інгредієнти повинні добре з'єднатися один з одним. Сформувати 12 кульок. Злегка розплющити печиво.
04
Випікати 30 хвилин, охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)