
Мандариновий мармелад
Мармелад дуже цінується за свої смакові якості. І це не даремно. Мармелад дуже смачний і корисний. У першу чергу тому що через особливості його приготування, після довгого кип'ятіння у ньому утворюються така речовина як пектин. А пектин - це справжній санітар організму, він виводить токсини і радіонукліди, нормалізує роботу травної системи, знижує рівень холестерину в крові, підвищує тонус серцевого м'яза. На жаль такий корисний мармелад є нечастим гостем на прилавках магазинів, бо туди входять, крім фруктів і цукру, ще багато некорисних речовин і барвників. Ми ж вам пропонуємо зробити свій корисний домашній мандариновий мармелад.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
18 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
800 г.
Етапи приготування
01
Проварити неочищені, нарізані на кружечки мандарини у воді протягом 20 хвилин.
02
Додати цукор і варити ще протягом 40 хвилин.
03
Готовий мармелад перекласти в контейнер і залишити остигати.
04
Можна зберігати в холодильнику протягом 1 місяця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)