
Картопляний салат із яблуками і горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Морква
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Горіхи Мигдаль 150г
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і на кілька хвилин залити окропом.
02
Моркву відварити до м'якості. Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати кубиками.
03
Яйця відварити «вкруту». Охолодити їх, очистити і натерти на тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковороді і дрібно нарізати.
04
Викласти шарами картоплю, цибулю, горіхи, моркву, яйця, яблука. Кожен шар змащувати майонезом. Зверху прикрасити горіхами. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)