
Баклажани з помідорами та сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Кріп 70г
20 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
10 г.
Приправа Любисток Часник сушений 30г
5 г.
Картопля фасована
220 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
5 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани помити, нарізати скибочками уздовж. У сотейнику розігріти воду, посолити, покласти баклажани і тушкувати близько 10 хвилин. Сир натерти на крупній тертці. Помідори помити і нарізати скибочками.
02
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Духовку розігріти до 180°C.
03
Форму змастити олією. Викласти шарами баклажани, помідори і сир (верхнім повинен бути сир). Нанести зверху трохи майонезу. Запікати близько 20 хвилин. Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)